Home » Woningen » Vrijstaande villa’s

Vrijstaande villa’s

Iedere woning een eigen identiteit

1 vrijstaande villa type Melia

Deze royale vrijstaande villa valt op door haar bijzondere architectuur. De mooie gedetailleerde dakgoten zijn verlaagd en er is gespeeld met twee hoogtes. Door de dakhelling van 45° ontstaat er een hogere tweede verdieping. De ruimte binnen biedt alle perspectief en comfort voor uw woonwensen. De royale woonkamer heeft via open­slaande deuren toegang tot de riante achtertuin. Bekijk woning

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 236VerkochtMeer informatie

1 vrijstaande villa type LIPPIA

Deze royale vrijstaande villa heeft een opvallende architectuur. Kenmerkend zijn de gele tinten van de bakstenen welke in combinatie met de antracietkleurige keramische dakpannen en de lichte kozijnen voor een luxe uitstraling zorgen. In de bijzondere en harmonieuze gevels zorgen de grote raampartijen voor een optimale licht­inval in de woningen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 226VerkochtMeer informatie

4 vrijstaande villa’s type HEESTER

Deze royale vrijstaande villa’s, type HEESTER, hebben een opvallende architectuur. Kenmerkend zijn de rode en gele tinten van de bakstenen welke in combinatie met de antracietkleurige keramische dakpannen en de lichte kozijnen voor een luxe uitstraling zorgen. In de bijzondere en harmonieuze gevels zorgen de grote raampartijen voor een optimale lichtinval in de woningen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 113verkochtMeer informatie
Bouwnummer 116verkochtMeer informatie
Bouwnummer 117verkochtMeer informatie
Bouwnummer 122verkochtMeer informatie

3 vrijstaande villa’s type JACOBINIA

Op de begane grond is inpandig een berging gerealiseerd. Ook is er een grote garage/berging. De opmerkelijke architectuur van de villa’s zorgt voor een luxe uitstraling. Kenmerkend zijn de houten elementen in de gevel en het opvallende metselwerk. De mooie glaspartijen zorgen voor een optimaal contact met de natuur. Hierdoor lopen huis en tuin naadloos in elkaar over en wordt buiten naar binnen gehaald. De tuinen hebben zeer royale afmetingen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 217verkochtMeer informatie
Bouwnummer 219verkochtMeer informatie
Bouwnummer 220verkochtMeer informatie

1 vrijstaande villa type JOSHUA

Deze zeer royale villa heeft een opmerkelijke architectuur die voor een luxe uitstraling zorgt. Het opvallende metselwerk en de houten lamellen geven deze villa een geheel eigen identiteit. In het woongedeelte is optimaal gebruikgemaakt van glas. Hierdoor wordt buiten als het ware naar binnen gehaald en komt de natuur ten volle tot zijn recht. De tuin heeft een zeer royale afmeting.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 218verkochtMeer informatie

2 vrijstaande villa’s type IXIA

De architectuur van deze vrijstaande villa’s wordt gekenmerkt door een ingetogen uitstraling. In combinatie met het gebruik van mooie materialen gaan de villa’s als het ware op in de prachtige omgeving. ‘Als de natuur mooi is, moet je het met de architectuur niet overstemmen’,  aldus architect Pieter Bedaux.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 131verkochtMeer informatie
Bouwnummer 132verkochtMeer informatie

2 vrijstaande villa’s type GOUDBERK

Deze royale villa’s vallen op door hun bijzondere architectuur. De rieten kappen in combinatie met de witte gevels zorgen voor een prachtige uitstraling. Het witte schilderwerk biedt tevens optimale duurzaamheid van de gevels. De mooi gedetailleerde dakgoten zijn verlaagd en er is gespeeld met twee hoogtes. Door de minimale dakhelling van 45º ontstaat er een hogere tweede verdieping. Deze villa’s bieden alle perspectief voor uw woonwensen. De royale kamer heeft via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Er zijn vijf volwaardige slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 100verkochtMeer informatie
Bouwnummer 105verkochtMeer informatie

5 vrijstaande villa’s type GULDENROEDE

Deze royale villa’s vallen op door hun bijzondere architectuur. De mooi gedetailleerde dakgoten zijn verlaagd en er is gespeeld met twee hoogtes. Door de minimale dakhelling van 45º ontstaat er een hogere tweede verdieping. Deze villa’s bieden alle perspectief voor uw woonwensen. De royale kamer heeft via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Er zijn vijf volwaardige slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 94verkochtMeer informatie
Bouwnummer 99verkochtMeer informatie
Bouwnummer 101verkochtMeer informatie
Bouwnummer 104verkochtMeer informatie
Bouwnummer 106verkochtMeer informatie

3 vrijstaande villa’s type DOUGLAS

Deze royale villa’s hebben alles in zich om al uw woonwensen waar te kunnen maken. De architectuur is zeer karakteristiek. Er is optimaal gebruik gemaakt van glas waardoor de natuur als het ware naar binnen wordt gehaald. Het opvallende metselwerk en de houten lamellen geven de woningen een geheel eigen identiteit en een luxe uitstraling.

De villa’s zijn prachtig gelegen en bieden veel ruimte. De zeer royale woonkamer heeft veel daglicht en een uitbouw behoort tot de mogelijkheden. De villa’s hebben op de eerste verdieping 4 slaapkamers, ruime badkamer en separaat toilet. De ruime zolder is bereikbaar via een vlizotrap.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 83verkochtMeer informatie
Bouwnummer 92verkochtMeer informatie
Bouwnummer 93verkochtMeer informatie

1 vrijstaande villa type DUINDOORN

Deze opmerkelijke royale villa heeft alles in zich om al uw woonwensen waar te kunnen maken. Om te beginnen is de bijzondere architectuur al opvallend. In het woongedeelte is optimaal gebruik gemaakt van glas. Daardoor zijn er open hoeken ontstaan waardoor de natuur optimaal tot zijn recht komt. De villa heeft, met name door het opvallende metselwerk en de houten lamellen, een geheel eigen identiteit gekregen. Daarnaast is er extra veel ruimte gecreëerd. Maar liefst 6 volwaardige slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Daarnaast behoort uitbouw ook nog tot de mogelijkheden.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 84verkochtMeer informatie

3 vrijstaande villa’s type BEUK

Deze royale villa’s vallen op door hun bijzondere architectuur. Door toepassing van glas op open hoeken wordt optimaal ingespeeld op de natuur. Het bijzondere metselwerk en de houten lamellen geven de villa’s een eigen identiteit. De woningen bieden zeer veel ruimte. Type BEUK heeft 4 volwaardige slaapkamers. Uitbouw behoort tot de mogelijkheden. De woningen bieden daarmee alle perspectief voor uw woonwensen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 40verkochtMeer informatie
Bouwnummer 43verkochtMeer informatie
Bouwnummer 44verkochtMeer informatie

1 vrijstaande villa type BOSWILG

Door de opmerkelijke architectuur heeft deze villa een aantrekkelijke luxe uitstraling gekregen. Het contact met de natuur is optimaal door de mooie glaspartijen. Wonen en tuin kunnen daardoor naadloos in elkaar overlopen. De villa heeft open haard en is gecreëerd op een mooie centrale plaats in de woonkamer. In de woonkeuken kunt u een eiland plaatsen. Wellicht wordt dat uw favoriete ruimte. Deze villa heeft 4 volwaardige slaapkamers verdeeld en een ruime zolder.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 41verkochtMeer informatie

1 vrijstaande villa type BALSA

Deze opmerkelijk royale villa heeft alles in zich om al uw woonwensen waar te kunnen maken. Om te beginnen is de bijzondere architectuur al opvallend. In het woongedeelte is optimaal gebruik gemaakt van glas. Daardoor zijn er open hoeken ontstaan waardoor de natuur optimaal tot zijn recht komt. De villa heeft, met name door het opvallende metselwerk en de houten lamellen, een geheel eigen identiteit gekregen. Daarnaast is er extra veel ruimte gecreëerd. Maar liefst 6 volwaardige slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Daarnaast behoort uitbouw ook nog tot de mogelijkheden.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 42verkochtMeer informatie

2 vrijstaande villa’s type CORYLUS

De architectuur van deze vrijstaande villa’s wordt gekenmerkt door een ingetogen uitstraling. In combinatie met het gebruik van mooie materialen gaan de villa’s als het ware op in de prachtige omgeving. ‘Als de natuur mooi is, moet je het met de architectuur niet overstemmen’, aldus architect Pieter Bedaux. De royale villa’s hebben veel privacy. Vanuit het huis is er veel zicht op de enorme tuin die vanuit de keuken en woonkamer toegankelijk is. Op de begane grond bevinden zich ook nog de inpandige berging en de grote vrijstaande garage met daarvoor de carport. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Tevens beschikt de woning over een ruime zolder. Wilt u riant wonen, omgeven door de natuur? Dan biedt deze villa veel perspectief!

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 51verkochtMeer informatie
Bouwnummer 66verkochtMeer informatie

2 vrijstaande villa’s type CATALPA

De architectuur van deze vrijstaande villa’s wordt gekenmerkt door een ingetogen uitstraling. In combinatie met het gebruik van mooie materialen gaan de villa’s als het ware op in de prachtige omgeving. ‘Als de natuur mooi is, moet je het met de architectuur niet overstemmen’, aldus architect Pieter Bedaux.

De zeer royale villa’s hebben veel privacy. Vanuit het huis is er veel zicht op de enorme tuin die vanuit de woonkeuken en woonkamer toegankelijk is. Op de begane grond bevinden zich een berging en een ruimte voor techniek of een studeer-/werkkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping zijn 2 slaapkamers, een toilet en een wasruimte gerealiseerd.

Wilt u riant wonen, omgeven door de natuur? Dan biedt deze villa alle mogelijkheden!

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 67verkochtMeer informatie
Bouwnummer 70verkochtMeer informatie

2 vrijstaande villa’s type ABIES

Deze royale villa’s vallen op door hun bijzondere architectuur. De mooi gedetailleerde dakgoten zijn verlaagd en er is gespeeld met twee hoogtes. Door de minimale dakhelling van 45º ontstaat er een hogere tweede verdieping. Deze ruimte binnen biedt alle perspectief voor uw woonwensen. De royale kamer heeft via openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Er zijn 5 volwaardige slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen.

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 16verkochtMeer informatie
Bouwnummer 17verkochtMeer informatie