Home » Woningen » Geschakelde villa’s

Geschakelde villa’s

Iedere woning een eigen identiteit

2 geschakelde vrijstaande woningen type DIDISCUS

Deze royale geschakelde vrijstaande woningen op grote kavels vallen op door hun karakteristieke architectuur. De combinatie van veel glas en houten gevelelementen maken deze woningen wel heel bijzonder. De lichtbruin gemêleerde tint van het baksteen in combinatie met de kleur antraciet van de dakpannen maken de luxe uitstraling compleet. De woningen zijn prachtig gelegen en bieden veel ruimte. Op de begane grond is veel glas toegepast. Dit zorgt voor een heerlijk lichte woonruimte. De open woonkeuken is aan de tuinzijde gesitueerd en uitbouw behoort tot de mogelijkheden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een flinke badkamer met separaat toilet. Op de tweede verdieping zijn een 4e en 5e slaapkamer gerealiseerd met separaat toilet. Deze riante woningen met veel daglicht bieden zeker perspectief voor uw woonwensen!

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 73verkochtMeer informatie
Bouwnummer 78verkochtMeer informatie

6 geschakelde villa’s type CERATONIA

De geschakelde villa’s vallen op door hun karakteristieke architectuur. De luiken en de schoorstenen die op de kopgevels liggen maken de woningen wel heel bijzonder. Maar ook de prachtig rode tint van het baksteen in combinatie met de kleur antraciet van de dakpannen en de witte kozijnen zorgen voor een bijzonder luxe uitstraling.
De villa’s zijn prachtig gelegen en bieden veel ruimte. Vanuit de royale woonkamer heeft u zicht en toegang tot de grote tuin. De indeling op de begane grond is verschillend. Alle villa’s hebben op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer en toilet, en een 4e en 5e slaapkamer op de tweede verdieping. Als u riant en tuingericht wilt wonen, kan dit uw droomhuis zijn!

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 45verkochtMeer informatie
Bouwnummer 46verkochtMeer informatie
Bouwnummer 68verkochtMeer informatie
Bouwnummer 69verkochtMeer informatie
Bouwnummer 71verkochtMeer informatie
Bouwnummer 72verkochtMeer informatie

4 geschakelde landhuizen type CIPRES

De landhuizen kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Het rode baksteen en de antracietkleurige dakpannen in combinatie met de witte kozijnen zorgen voor een ingetogen uitstraling, geheel in lijn met de mooie omgeving.

De landhuizen zijn prachtig gelegen en bieden bijzonder veel ruimte. Vanuit de straatgerichte keuken kijkt u direct in het ‘groen’. De royale woonkamer is gelegen aan de achterzijde en van daaruit heeft u ruim zicht en direct toegang tot de grote tuin. De grote berging heeft ook een uitgang naar de tuin. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer. Als u ruim en tuingericht wilt wonen, kan dit uw droomhuis zijn!

BouwnummerVerkoopprijs 
Bouwnummer 60verkochtMeer informatie
Bouwnummer 61verkochtMeer informatie
Bouwnummer 62verkochtMeer informatie
Bouwnummer 63verkochtMeer informatie