Start verkoop veld I 17 september

 in Verkoopnieuws

Op dinsdag 17 september gaat de verkoop veld I van Ugchelen Buiten van start. Tussen 18.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 om informatie op te halen over de woningen of om u direct in te schrijven voor uw droomhuis!

Er gaan deze dinsdag 14 woningen in de verkoop: 8 semi-bungalows, 2 vrijstaande villa’s, en 4 twee-onder-een-kapwoningen.

Alle belangstellenden zijn welkom op deze inloopavond. We hebben uitgebreide brochures voor u klaarliggen, waarin alle informatie te vinden is over de woningen. Ook kunt u de maquette bekijken en een kijkje nemen op de locatie waar de woningen gerealiseerd gaan worden.

Kunt u dinsdag 17 september niet?

Dan kunt u ook altijd een zaterdag binnenlopen, want ons informatiecentrum is iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Inschrijven kan in het informatiecentrum, maar kan ook via het inschrijfformulier dat vanaf volgende week digitaal beschikbaar is op de website van Ugchelen Buiten. De inschrijving sluit 2 weken later op dinsdag 1 oktober 2019.

Woningen Veld I

De 14 woningen in veld I van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Architect Pieter Bedaux van Bedaux de Brouwer, de architect heeft de huizen als het ware in dienst gesteld van de omgeving zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Het groene landschap wordt naar binnen gelokt door de grote raampartijen en schuifpuien. In veld I worden 3 typen woningen gerealiseerd:

    • 8 semi-bungalows – Type Inula
    • 2 vrijstaande villa’s – Type Ixia
    • 4 twee-onder-een-kapwoningen – Type Iris