Start verkoop veld G: 23 februari

 in Verkoopnieuws

Op zaterdag 23 februari gaat de verkoop veld G van Ugchelen Buiten van start. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501 om u in te schrijven voor uw droomhuis!

Er gaan deze zaterdag 19 woningen in de verkoop: 12 twee-onder-een-kap woningen en 7 vrijstaande villa’s.

Alle belangstellenden zijn welkom op deze inloopochtend. We hebben uitgebreide brochures voor u klaarliggen, waarin alle informatie te vinden is over de woningen. Ook kunt u de maquette bekijken en een kijkje nemen op de locatie waar de woningen gerealiseerd gaan worden.

Kunt u zaterdag 23 februari niet?

Dan kunt u ook altijd nog een andere zaterdag binnenlopen, want ons informatiecentrum is iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Inschrijven kan in het informatiecentrum, maar kan ook via het inschrijfformulier dat vanaf volgende week digitaal beschikbaar is op de website van Ugchelen Buiten. De inschrijving sluit 2 weken later op zaterdag 9 maart.

Woningen Veld G

De 19 woningen in veld G van Ugchelen Buiten zijn ontworpen door Roggeveen & Piso Architecten. Alle woningen hebben zorgvuldig ontworpen details, zoals erkers, grote overstekken, mooi gedetailleerde dakgoten en houten gevelbanden boven de voordeur en erker. In veld G worden 5 typen woningen gerealiseerd:

  • 2 twee-onder-een-kap woningen Type Geelhout
  • 10 twee-onder-een-kap woningen – Type Grijze Wilg
  • 5 vrijstaande villa’s – Type Guldenroede
  • 2 vrijstaande villa’s – Type Goudberk