Start verkoop 61 duurzame en betaalbare woningen Veld E

 in Projectnieuws

Op 10 juni om 12.00 uur start de verkoop van een uniek woningbouwproject met 61 eengezinswoningen in veld E van Ugchelen Buiten. Hiermee gaat het zevende veld in de verkoop. En dit is een hele bijzondere, want de woningen zijn op dit moment al in aanbouw en worden verkocht bij oplevering.

In totaal komen er 51 duurzame en betaalbare middenwoningen met een verkoopprijs van € 183.000 v.o.n.. Daarnaast zijn er nog 8 hoekwoningen beschikbaar met een verkoopprijs vanaf € 237.500 v.o.n. en 2 multifunctionele woningen (met slaapkamer en badkamer op de begane grond) van € 369.500 v.o.n.

De woningen zijn uitermate geschikt voor starters en alleenstaanden, die een betaalbare en een volwaardige eengezinswoning met tuin zoeken.

Duurzame woningen

Alle woningen worden gebouwd volgens de BENG-normering, wat staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dat betekent dat ze worden voorzien van een hoogwaardig energiepakket, met onder andere zonnepanelen en zeer hoogwaardige isolatie. De woningen worden aangesloten op het warmtenet van Ugchelen Buiten.

Naar verwachting worden de eerste woningen al in september opgeleverd. Uw nieuwbouwwoning is dus na aankoop al heel snel beschikbaar en u hoeft niet lang te wachten voordat u uw intrek kan nemen in uw nieuwe woning!

Interesse in een woning?

De verkoop van deze woningen start op woensdag 10 juni om 12.00 uur en verloopt geheel digitaal via de website www.ugchelenbuiten.nl. Wél is het mogelijk om vanaf 10 juni een gedrukte brochure op te halen bij het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn, aan de Roggestraat 167 in Apeldoorn. Het Nieuwbouw Centrum Apeldoorn is geopend op maandag t/m vrijdag van 13.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 12.00 uur.

De verkoop sluit op woensdag 17 juni, ook om 12.00 uur. Dus heeft u interesse? Zorg dat u op tijd inschrijft!