Inschrijven veld I t/m 1 oktober mogelijk

 in Ongecategoriseerd

Op dinsdag 17 september is de verkoop veld I van Ugchelen Buiten officieel van start gegaan. Het was net zoals voorgaande keren een drukbezochte start verkoop.

Inmiddels staan alle 14 woningen inclusief gedetailleerde informatie en inschrijfformulier hier op deze website. U kunt zich t/m 1 oktober 17.00 uur a.s. inschrijven voor een van de woningen.

Het ingevulde inschrijfformulier kunt u inleveren bij Nieuwbouw Centrum Apeldoorn (NCA), Roggestraat 167 in Apeldoorn (openingstijden maandag t/m vrijdag 13.00 – 17.00 uur en zaterdag 09.00 – 12.00 uur).
Buiten de openingstijden van NCA kunt u het formulier inleveren bij Hunink & Holtrigter, Loolaan 554 of Rodenburg Makelaars, Paslaan 20 in Apeldoorn.

Hieronder vindt u het complete overzicht van alle woningtypen die worden gerealiseerd in Veld I.

8 semi-bungalows –
Type Inula

De semi-bungalows vallen op door hun karakteristieke architectuur. De luiken maken de woningen heel bijzonder. Maar ook de prachtige rode tint van het baksteen in combinatie met de kleur antraciet van de dakpannen en de witte kozijnen zorgen voor een bijzonder luxe uitstraling. Een royale slaapkamer met badkamer op de begane grond en een multifunctionele berging. Op de verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers, een badkamer en een toilet.

 

 

2 vrijstaande villa’s –
Type Ixia

De architectuur van deze vrijstaande villa’s wordt gekenmerkt door een ingetogen uitstraling. In combinatie met het gebruik van mooie materialen gaan de villa’s als het ware op in de prachtige omgeving. De royale villa’s hebben veel privacy. Vanuit de woonkamer is er veel zicht op de royale tuin die vanuit de keuken en zitkamer via openslaande tuindeuren toegankelijk is. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Tevens beschikt de woning over een zolder.

 

4 twee-onder-een-kapwoningen –
Type Iris

De woningen bieden veel ruimte en privacy. De keuken is gesitueerd aan de straatzijde en vanuit de grote woonkamer heeft u zicht en toegang tot uw achtertuin. De grote berging heeft ook een uitgang naar de tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer en toilet. Op zolder is een 4e slaapkamer gerealiseerd.