Gebied

Een wijk in en rondom het groen!
Aan de rand van de Veluwe, op de grens van Apeldoorn en Ugchelen, wordt op het voormalige TNO-terrein het project Ugchelen Buiten gerealiseerd. Het project ligt in de wijk Wernem die omzoomd is door een bosstrook. Maar ook de wijk zelf is groen: het bestaande groen is zo veel mogelijk behouden. Groen voert er de boventoon! Bomen worden ook aangesloten op de grotere bosgebieden in de directe omgeving. En de oude Zwaanspreng stroomt als vanouds. Een wandeling door de natuur begint in Wernem gewoon bij u thuis!

Ugchelen Buiten prima bereikbaar
Ugchelen Buiten ligt in de wijk Wernem, aan de oostkant van Ugchelen aan de Laan van Westenenk. De wijk is prima bereikbaar. De afstand naar de binnenstad is nog geen 4 kilometer en buslijn 43 brengt u binnen 14 minuten naar het station van Apeldoorn. De wijk heeft ook een goede ontsluiting naar de A1. Het centrum van Ugchelen ligt op een afstand van 2 kilometer.

Volop mogelijkheden voor ontspanning
In de directe omgeving van Ugchelen Buiten vindt u alle mogelijke sportaccommodaties. Tennis, fitness, zwemmen, de scouting, u bent er zo. Kinderparadijs Malkenschoten is een begrip in de omgeving. En houdt u van musea en mooie tentoonstellingen? Ook dan heeft Apeldoorn veel te bieden. En wat te denken van de Veluwe die vlakbij ligt!

Diverse woningtypen – in een wijk met een hart
De bebouwing van Ugchelen Buiten is gesitueerd rondom een groen plein met veel bestaande bomen. Dit is het hart van de wijk. Daaromheen worden diverse woningtypen gerealiseerd. Van rijenwoningen in het centrum tot bosvilla’s aan de bosrand. Voor elk wat wils! Binnen de woningtypes is een grote diversiteit mogelijk. Als kenmerkende bouwstijl worden steile kappen toegepast omdat hiermee een prettig dorps klimaat wordt gecreëerd.