Boskavels Fase 2

De vrije boskavels in Ugchelen Buiten zijn in 2 fasen te koop aangeboden. De eerste fase betrof de boskavels aan de westzijde van het projectgebied. Deze kavels zijn verkocht. De kavels van fase twee zijn nu ook in verkoop. Download de brochure of klik op de kavels voor meer informatie. Bekijk hier de prijslijst van de boskavels fase 2.
Voor de beschikbaarheid kunt u terecht bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn en in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501.

VRIJE BOSKAVELS – FASE 2

Klik op de kaart om meer informatie over de betreffende boskavel te krijgen

VRIJE BOSKAVELS – FASE 2
Kavelpaspoort BOSKAVEL 9 Kavelpaspoort BOSKAVEL 10 Kavelpaspoort BOSKAVEL 11 Kavelpaspoort BOSKAVEL 12 Kavelpaspoort BOSKAVEL 13 Kavelpaspoort BOSKAVEL 14 Kavelpaspoort BOSKAVEL 15 Kavelpaspoort BOSKAVEL 16

Kavelpaspoort BOSKAVEL 9

Kavelpaspoort BOSKAVEL 10

Kavelpaspoort BOSKAVEL 11

Kavelpaspoort BOSKAVEL 12

Kavelpaspoort BOSKAVEL 13

Kavelpaspoort BOSKAVEL 14

Kavelpaspoort BOSKAVEL 15

Kavelpaspoort BOSKAVEL 16

De aangegeven verdeling is onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aan de inhoud van het kavelpaspoort kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is een samenvatting van de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, duurzaamheidsvisie etc. Als er verschillen bestaan tussen deze plannen is het bestemmingsplan bepalend. Uw bouwplan wordt door de gemeente getoetst aan het bestemmingsplan en voorschriften. Ugchelen Buiten V.O.F. heeft het recht de inschrijvings- en toewijzingsprocedure te wijzigen en/of aan te passen. Als Ugchelen Buiten V.O.F. hiertoe besluit dan worden alle gegadigden hierover schriftelijk geïnformeerd. Zij krijgen in dit geval het recht om zich terug te trekken, waarbij de volledige optievergoeding aan de gegadigde geretourneerd wordt.