Boskavels Fase 1

De vrije boskavels in Ugchelen Buiten zijn in 2 fasen te koop aangeboden. De eerste fase betrof de boskavels aan de westzijde van het projectgebied. Deze kavels zijn verkocht. Informatie over de noordelijke kavels vindt u hier. Download het kavelpaspoort of klik op de kavels voor meer informatie. Voor prijzen en beschikbaarheid kunt u terecht bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn en in het informatiecentrum aan de Laan van Westenenk 501.

 

VRIJE BOSKAVELS – FASE 1

Klik op de kaart om meer informatie over de betreffende boskavel te krijgen

VRIJE BOSKAVELS – FASE 1
Kavelpaspoort BOSKAVEL 1 Kavelpaspoort BOSKAVEL 2 Kavelpaspoort BOSKAVEL 3 Kavelpaspoort BOSKAVEL 4 Kavelpaspoort BOSKAVEL 5 Kavelpaspoort BOSKAVEL 6 Kavelpaspoort BOSKAVEL 7 Kavelpaspoort BOSKAVEL 8

Kavelpaspoort BOSKAVEL 1

Kavelpaspoort BOSKAVEL 2

Kavelpaspoort BOSKAVEL 3

Kavelpaspoort BOSKAVEL 4

Kavelpaspoort BOSKAVEL 5

Kavelpaspoort BOSKAVEL 6

Kavelpaspoort BOSKAVEL 7

Kavelpaspoort BOSKAVEL 8

De aangegeven verdeling is onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aan de inhoud van het kavelpaspoort kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is een samenvatting van de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, duurzaamheidsvisie etc. Als er verschillen bestaan tussen deze plannen is het bestemmingsplan bepalend. Uw bouwplan wordt door de gemeente getoetst aan het bestemmingsplan en voorschriften. Ugchelen Buiten V.O.F. heeft het recht de inschrijvings- en toewijzingsprocedure te wijzigen en/of aan te passen. Als Ugchelen Buiten V.O.F. hiertoe besluit dan worden alle gegadigden hierover schriftelijk geïnformeerd. Zij krijgen in dit geval het recht om zich terug te trekken, waarbij de volledige optievergoeding aan de gegadigde geretourneerd wordt.