4 Unieke vrije kavels

Tegen de oostelijke rand van de nieuwe wijk Ugchelen Buiten liggen 4 ruime vrije kavels. U heeft hier de ruimte en vrijheid om uw droomhuis te verwezenlijken. Kiest u voor een plat dak en gelijkvloers of gaat uw voorkeur uit naar een riante woning met meerdere verdiepingen? U heeft het zelf voor het zeggen!

V.O.F. Ugchelen Buiten biedt particulieren de unieke kans om op een van deze 4 kavels een eigen huis te bouwen. Download de brochure of bekijk hieronder de kavels voor meer informatie. Informatie over de prijzen van de 4 unieke vrije kavels leest in de prijslijst.

Voor wonen in Ugchelen Buiten kunt u terecht bij Nieuwbouwcentrum Apeldoorn.

Kavels – Veld K

Kavels – Veld K
Kavel 25 - oppervlak 566 m2 Kavel 24 - oppervlak 606 m2 Kavel 26 - oppervlak 574 m2 Kavel 27 - oppervlak 466 m2

Kavel 25 - oppervlak 566 m2

Kavel 24 - oppervlak 606 m2

Kavel 26 - oppervlak 574 m2

Kavel 27 - oppervlak 466 m2

De aangegeven verdeling is onder voorbehoud van wijzigingen. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Aan de inhoud van het kavelpaspoort kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is een samenvatting van de kaders van het bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan, duurzaamheidsvisie etc. Als er verschillen bestaan tussen deze plannen is het bestemmingsplan bepalend. Uw bouwplan wordt door de gemeente getoetst aan het bestemmingsplan en voorschriften. Ugchelen Buiten V.O.F. heeft het recht de inschrijvings- en toewijzingsprocedure te wijzigen en/of aan te passen. Als Ugchelen Buiten V.O.F. hiertoe besluit dan worden alle gegadigden hierover schriftelijk geïnformeerd. Zij krijgen in dit geval het recht om zich terug te trekken, waarbij de volledige optievergoeding aan de gegadigde geretourneerd wordt.